All of beauty streep big big klein.jpg

Uitleg Hifu

  EQUALIZER 

4.JPG
4.JPG

HIFU (High Intensity Focused Ultrasound)

De methode om verstrakking van uw huid te krijgen zonder down-tijd. De behandeling is geheel risicoloos. Slapper wordende huid wordt verbeterd. HIFU is een afkorting van High Intensity Focused Ultrasound. Tijdens de behandeling wordt door middel van ultrasound de huid verstrakt. De HIFU kan perfect worden gecombineerd met de Babyskin GENEO+ voor een direct optimaal resultaat.

Hoe werkt HIFU?
 

Tijdens de behandeling worden er intensieve ultrageluid energie pulsen in de diepere huidlagen afgegeven. De pulsen die worden afgegeven bestaan uit geluidstrillingen welke in alle drie de verschillende en dus ook in de diepere huidlagen doorwerken, terwijl de bovenste huidlaag intact blijft. De hoogfrequente geluidstrillingen produceren energie, welke in de huid worden omgezet in warmte. Door deze warmte ontstaan er holtes in de huid die worden opgevuld met nieuw huidweefsel waardoor rimpels verfijnen en de huid verstrakt en wordt gelift. De warmte stimuleert het natuurlijke proces van de huid om nieuw collageen aan te maken.  Omdat er tijdens één behandeling meerdere opzetstukken worden gebruikt kan er tot de diepere huidlaag behandeld worden waardoor het gewenste effect bereikt wordt.

3.JPG
1.JPG
2.JPG
HIFU-SKIN.jpg

De SMAS laag wordt gelift

De huid bestaat uit verschillende lagen, de opperhuid (epidermis), de lederhuid (dermis), de diepere huidlaag en de fibromusculaire laag, dit wordt ook wel de SMAS-laag genoemd. De HIFU werkt op al deze lagen.

De SMAS (Superficial Musculo-aponeurotic System = fibromusculaire laag) is de laag welke normaal tijdens een chirurgische ingreep gelift wordt. De SMAS laag wordt tijdens de HIFU behandeling veilig verwarmt, waardoor u in verloop van 3-6 maanden een verstrakking van uw huid krijgt. Naast het verstrakken van de huid wordt er ook nieuw collageen in uw huid aangemaakt hetgeen een prachtig resultaat geeft.

Wat merkt u na de HIFU behandeling aan uw huid?

Direct na de behandeling kunt u een beurs gevoel aan de huid waarnemen en uw huid heeft een frisse rossige kleur. Omdat de bovenste huidlaag intact blijft hoeft u zich geen zorgen te maken over een hersteltijd. Een optimaal resultaat wordt verkregen na minimaal 2-3 behandelingen, dit hangt af van uw huidconditie. Na enkele maanden is het resultaat zichtbaar. 

hifu-treatment-face-target-1.jpg
all%20of%201_edited (1).png

Before treatment

all%20of%202_edited (1).png

Day after treatment

all%20of%203_edited (1).png

Two months after treatment

WhatsApp Image 2021-01-28 at 16.27.39.jp

After 180 days of treatment

Welke gebieden kan ik laten behandelen? 

De HIFU Equaliser treatments hebben we ingedeeld in zones in verband met de grootte van het oppervlak.

Combinatie met andere behandelingen

De vraag kan ik de behandeling verrichten direct na een filler of botox behandeling?

Nee, direct na een behandeling is dit inet mogelijk omdat de HIFU equaliser ultrasonische stralingen alle huidlagen aanpakt.

Echter 4 weken NA een botox behandeling wel

Bij gebruik van fillers kan de behandeling na 3-4 maanden starten

Het beste resultaat van een facelift makeover is de HIFU behandeling als eerste te starten en daarna de botox of filler te doen. Dit resultaat geeft de mooiste verbeteringen. 

Kortom de samenwerking met fillers en botox kunnen goed samengaan maar wel met de juiste volgorde.

Hoe vaak neem ik de HIFU treatment

Aangeraden wordt 2x per jaar.

Na de inwerktijd van 180 dagen. Krijgt u een afspraak waarbij we de behandeling nogmaals kunnen verrichten. Uiteraard bij gewenste resultaat kunt u over een jaar weer langskomen.

ZONE

BEHANDELING

ZONE

BEHANDELING

INTRODUCTIE PRIJS

1

Voorhoofd verstrakking

149,95

2

3

Ooglift

Verstrakking neus- lippenplooi

99,95

149,95

Onderkin verstrakking

4

149,95

5

Nekverstrakking

250

6

Decolleté verstrakking en lift

350

7

Buikverstrakking

500

8

Armverstrakking

500

9

Bilverstrakking

400

10

Been

600