Diode Laser

WhatsApp Image 2021-01-29 at 15.59.47.jp

Het verwijderen van ongewenst haar is al eeuwenlang een wens van veel mensen. Daarbij wil men het liefst dat het haar zo lang mogelijk wegblijft. Dat bleek tot voor kort lastig.
De SHR-ontharingsmethode van Alma gebruikt baanbrekende technologie om een eenvoudige, eenmalige oplossing te bieden voor werkelijk effectieve haarverwijdering.

De unieke, geleidelijke verhittingsmethode schakelt de haarfollikels op effectieve wijze uit, maar voorkomt schade aan de omringende huid. Door de vegende In-motion™-toedieningstechniek blijft de laser in beweging en worden alle gebieden bereikt.

Gelijktijdige contactkoeling voorkomt brandplekjes en maakt de behandeling aangenamer. Een speciale applicator maakt het mogelijk om een groot gebied te behandelen in minder tijd.

Of u nu een lichte, donkere of gebruinde huid hebt en fijn of grof haar, de veilige ontharingsoplossingen van Alma behalen optimale resultaten voor alle lichaamsdelen met behandelingen die veilig, snel en – gelukkig – nagenoeg pijnloos zijn.

ICE Plus 

Continue contactkoeling

ICE Plus™ is een geavanceerde technologie die de huid continu koelt en een gecontroleerd temperatuurbereik gedurende de hele behandeling mogelijk maakt. De koude saffieren tip van de ICE Plus™ beperkt de risico’s voor de epidermis tot een minimum terwijl de warmte van de huid wordt vastgehouden in de dermis, waar de haarzakjes behandeld worden. De constante temperatuurcontrole draagt bij aan de efficiëntie van de diode. Voor de patiënt betekent dit van begin tot eind een volledig pijnvrije, koele en comfortabele behandeling.

WhatsApp Image 2021-01-29 at 15.59.46.jp

3D en 40% sneller

Dit exclusieve handstuk is een waardevolle aanwinst voor elke kliniek. Met zijn tipgrootte van maar liefst 4 cm2 en integratie van drie golflengten maakt hij een grotere behandelingsdekking in aanzienlijk minder tijd mogelijk, waardoor het proces sneller en veiliger wordt voor de patiënt. Met TRIO4CM2 wordt ontharen snel, efficiënt en gemakkelijk

Gezichtstip:

Verbeterd bereik.
Hiermee kunt u ook moeilijk bereikbare delen behandelen, zoals de oren, neusgaten en het gebied tussen de wenkbrauwen.
Facial-Tip2-285x300.jpg