All of beauty streep big big klein.jpg

3 STAPPENWIJZE 

exfoliatie.png

1. De speciale CapSugen exfolieert (scrubt) de bovenste huidlaag op milde wijze. Overtollige dode huidcellen worden verwijderd om de huid voor te bereiden op de opname van actieve ingrediënten. Rimpels vervagen en er treedt een sterke huidverbetering op.

insluizen-1.png

2. Het OxyGeneo effect wordt gecreëerd waneer de exclusieve Capsugen op het huidoppervlak in aanraking komt met de unieke gel die rijk is aan actieve ingrediënten. De gecombineerde actie van reiniging, exfoliatie en zuurstofvoorziening van binnen uit stimuleert de opname van actieve ingrediënten in de huid. 

OxyGeneo-zuurstof (1).png

3. De CapSugen reageert met de toegepaste Gel waardoor er ontelbare koolstofdioxide belletjes zacht tegen het huidoppervlak uiteenspatten.  De speciaal ontworpen OxyGeneo applicator geeft een specifieke frequentie en algoritme af om een kinetische kracht te produceren die de chemische reactie tussen de CapSugen en Gel versnelt, waardoor CO2 belletjes worden gecreëerd en een fysiologische reactie, die bekend staat als het Bohr-effect, ontstaat. Hierop reageert het lichaam door zuurstofrijk bloed naar het behandelgebied te sturen. Dit resulteert in een betere opname van de actieve ingrediënten en een onmiddellijke huidverbetering.

VOORDELEN

WhatsApp%20Image%202021-01-25%20at%2014.
US_OxyGeneo-applicators_01-1.png

Optimale exfoliatie (peeling) en verbeterde celvernieuwing

Geen hersteltijd maar direct een stralende huid

Natuurlijk zuurstofvoorziening in de huid van binnenuit

Gelijktijdige opname van hoogwaardige ingrediënten in de huid

Verhoogt de werking van andere anti-aging producten

Geschikt voor alle huidtypen

Geschikt voor elke huidskleur en alle gelaatsgebieden

Kan het gehele jaar door worden ondergaan

Gemakkelijke ‘walk in – walk out’ behandeling

Single-use verbruiksgoederen voor optimale hygiëne